اداره امور تغذیه

 اداره امور تغذیه یکی از زیر مجموعه‌های مدیریت امور دانشجویی از حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بوده و با بهره‌گیری از کارشناس تغذیه وظیفه اصلی خود را که عبارت از ارائه ناهار و شام به دانشجویان می‌باشد عهده‌دار است. در این راستا کارشناسان مربوطه مواد اولیه ورودی را از لحاظ معیارهای بهداشتی کنترل نموده و بر کلیه مراحل تهیه و آماده سازی و پخت و توزیع غذا نظارت دارد و از هیچ کوششی در دستیابی دانشجویان به غذای سالم و باکیفیت دریغ نمی‌کنند.

 

شرح وظایف کارشناس تغذیه

  •  رسیدگی به بهداشت موادغذایی و مشارکت در ارائه خط مشی‌های لازم در زمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی
  •  ارائه آموزش‌های لازم به کارکنان و کادر خدماتی شاغل در سلف سرویس به منظورآشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
  •  تهیه کارت تندرستی و سلامت کارکنان شاغل
  •  پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته
  •  ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط در تأمین تغذیه دانشجویان
  •  انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش‌بینی در تنظیم برنامه‌های غذایی دانشجویان
  •  ارائه گزارش و راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات تغذیه‌ای دانشجویان
  •  انجام بازدیدهای مستمر و غیرقابل پیش‌بینی از سلف سرویس
  •  رسیدگی به امور پخت و پز و توزیع نان مصرفی دانشجویان
  •  اقدامات ضروری در جهت پیشگیری از بیماری‌های ناشی از کمبود یا افزایش بی‌رویه مواد غذایی و بهبود وضع تغذیه دانشجویان با هدف ارتقاء کیفی و بهداشتی تغذیه
  •  انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا براساس اصول بهداشتی و رژیم‌های غذایی با در نظر گرفتن شرایط تغذیه دانشجویان و ضوابط ابلاغی از مراجع ذیربط

 

 اهم فعالیت‌های اداره امور تغذیه

 

1- ارائه غذای گرم

  •  ارائه ناهار و شام دانشجویی (ناهار: به تعداد 250دانشجو    شام: به تعداد 150 دانشجو)
  •  ارائه ناهار به کارمندان

 -2 فعالیت‌های اداری

  •  مکاتبات اداری
  • تنظیم قراردادهای تغذیه
  • تنظیم صورت وضعیت ماهانه شرکت‌های طبخ طرف قرارداد
  • تهیه و تنظیم آمار و اطلاعات هفتگی رزرو غذایی دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی
  • ثبت نام دانشجویان جدیدالورود
  • تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل
  • تهیه و تنظیم برنامه غذایی هفتگی، ماهانه و فصلی دانشجویان
  • اقدام لازم در خصوص انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری مواد غذایی خام
  • تدوین برنامه‌های مربوط به هماهنگ سازی امور تغذیه به منظور جلوگیری از کمبودها و نارسایی‌های موجود
  • ارتقاء سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجویان
  • اقدامات لازم در جهت جذب اقلام سهمیه‌ای و یارانه‌ای از مراجع ذیربط

  

نحوه استفاده از سیستم اتوماسیون تغذیه

 

دانشجویان پس از دریافت کارت دانشجویی هوشمند خود درصورت تمایل به استفاده از غذای دانشجویی به ترتیب زیر اقدام نمایند:

1- شارژ کارت تغذیه

  •  افزایش اعتبار کارت تغذیه از طریق اینترنت (شبکه شتاب) :

        با مراجعه به آدرس http://fdal.lums.ac.ir و تایپ نام کاربری و کلمه عبور، گزینه افزایش اعتبار را انتخاب کرده و پس از تایپ مبلغ مورد نیاز، آن را تأیید نموده و سپس روی گزینه پرداخت کلیک کنید. سپس شماره ۱۶ رقمی روی کارت شتاب و رمز اینترنتی و cvv2  خود را وارد نموده و سپس مجدداً گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.

  • یا افزایش اعتبار کارت تغذیه از طریق دستگاه پاز امور دانشجویی

 

2- رزرو اینترنتی غذا از طریق اتوماسیون تغذیه به آدرس http:// fdal.lums.ac.ir

 

تذکر مهم

  • توجه داشته باشید رزرو غذا برای هفته بعد فقط از روز شنبه تا چهار شنبه (حداکثر تا ساعت ۱۲ ظهر) هر هفته میسر می‌باشد و هرگونه تغییر در رزرو هفته بعد، تا ساعت ۱۲ روز چهار شنبه امکان‌پذیر است و درصورت عدم اقدام به رزرو غذا در این روزها امکان رزرو غذا در روز چهارشنبه وجود نخواهد داشت.
  • دقت کنید مبلغ اعتبار موجود درکارت شما کمتر از مبلغ وعده‌هایی که می‌خواهید رزرو شود، نباشد و حتماً به موقع نسبت به شارژ کارت خود اقدام نمایید.
  • دستگاه‌های اتوماسیون قابلیت رزرو غذا تا سه هفته بعد را دارند.
  • در هنگام رزرو اینترنتی حتماً به تاریخ و سلف رزرو غذا دقت فرمایید.
  • در صورت فراموش کردن رزرو غذا در طول هفته در دانشکده‌ها ارائه غذای روزفروش در سلف‌ها(در صورت مازاد بودن غذا) با قیمت 2 برابر قیمت عادی غذا امکان‌پذیر خواهد بود.

 

 نحوه تحویل غذا

  • دانشجویان گرامی می‌توانند غذایی را که رزرو کرده‌اند در محل و زمان مقرر با استفاده از دستگاه تحویل غذا، دریافت نمایند.
  • وعده غذایی رزرو شده فقط در همان سلفی که رزرو انجام گرفته قابل تحویل می‌باشد.
  • دانشجویان ساکن خوابگاه ها درصورت تمایل جهت رزرو صبحانه و شام می بایست از طریق اینترنت اقدام به رزرو صبحانه و شام نمایند.

زمان توزیع غذا

  •  ساعت توزیع ناهار در سلف سرویس‌ها از ساعت ۱۱/۳۰ الی ۱۴ می‌باشد.
  •  ساعت توزیع صبحانه و شام در خوابگاه‌ها به طور همزمان در شش ماهه اول سال از ساعت ۱۸ الی ۲۰ و در شش ماهه دوم سال از ساعت ۱۷ تا ۱۹ توزیع می‌گردد.