اداره امور تغذیه
اداره امور تغذیه یکی از زیر مجموعههای مدیریت امور دانشجویی از حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بوده و با بهرهگیری از کارشناس تغذیه وظیفه اصلی خود را که عبارت از ارائه ناهار و شام به دانشجویان میباشد عهدهدار است. در این راستا کارشناسان مربوطه مواد اولیه ورودی را از لحاظ معیارهای بهداشتی کنترل نموده و بر کلیه مراحل تهیه و آماده سازی و پخت و توزیع غذا نظارت دارد و از هیچ کوششی در دستیابی دانشجویان به غذای سالم و باکیفیت دریغ نمیکنند.
شرح وظایف کارشناس تغذیه
- رسیدگی به بهداشت موادغذایی و مشارکت در ارائه خط مشیهای لازم در زمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی
- ارائه آموزشهای لازم به کارکنان و کادر خدماتی شاغل در سلف سرویس به منظورآشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
- تهیه کارت تندرستی و سلامت کارکنان شاغل
- پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته
- ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط در تأمین تغذیه دانشجویان
- انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیشبینی در تنظیم برنامههای غذایی دانشجویان
- ارائه گزارش و راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات تغذیهای دانشجویان
- انجام بازدیدهای مستمر و غیرقابل پیشبینی از سلف سرویس
- رسیدگی به امور پخت و پز و توزیع نان مصرفی دانشجویان
- اقدامات ضروری در جهت پیشگیری از بیماریهای ناشی از کمبود یا افزایش بیرویه مواد غذایی و بهبود وضع تغذیه دانشجویان با هدف ارتقاء کیفی و بهداشتی تغذیه
- انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا براساس اصول بهداشتی و رژیمهای غذایی با در نظر گرفتن شرایط تغذیه دانشجویان و ضوابط ابلاغی از مراجع ذیربط
اهم فعالیتهای اداره امور تغذیه
1- ارائه غذای گرم
- ارائه ناهار و شام دانشجویی (ناهار: به تعداد 250دانشجو شام: به تعداد 150 دانشجو)
- ارائه ناهار به کارمندان
-2 فعالیتهای اداری
- مکاتبات اداری
- تنظیم قراردادهای تغذیه
- تنظیم صورت وضعیت ماهانه شرکتهای طبخ طرف قرارداد
- تهیه و تنظیم آمار و اطلاعات هفتگی رزرو غذایی دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی
- ثبت نام دانشجویان جدیدالورود
- تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی هفتگی، ماهانه و فصلی دانشجویان
- اقدام لازم در خصوص انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری مواد غذایی خام
- تدوین برنامههای مربوط به هماهنگ سازی امور تغذیه به منظور جلوگیری از کمبودها و نارساییهای موجود
- ارتقاء سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجویان
- اقدامات لازم در جهت جذب اقلام سهمیهای و یارانهای از مراجع ذیربط
نحوه استفاده از سیستم اتوماسیون تغذیه
دانشجویان پس از دریافت کارت دانشجویی هوشمند خود درصورت تمایل به استفاده از غذای دانشجویی به ترتیب زیر اقدام نمایند:
1- شارژ کارت تغذیه
- افزایش اعتبار کارت تغذیه از طریق اینترنت (شبکه شتاب) :
با مراجعه به آدرس http://fdal.lums.ac.ir و تایپ نام کاربری و کلمه عبور، گزینه افزایش اعتبار را انتخاب کرده و پس از تایپ مبلغ مورد نیاز، آن را تأیید نموده و سپس روی گزینه پرداخت کلیک کنید. سپس شماره ۱۶ رقمی روی کارت شتاب و رمز اینترنتی و cvv2 خود را وارد نموده و سپس مجدداً گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.
- یا افزایش اعتبار کارت تغذیه از طریق دستگاه پاز امور دانشجویی
2- رزرو اینترنتی غذا از طریق اتوماسیون تغذیه به آدرس http:// fdal.lums.ac.ir
تذکر مهم
- توجه داشته باشید رزرو غذا برای هفته بعد فقط از روز شنبه تا چهار شنبه (حداکثر تا ساعت ۱۲ ظهر) هر هفته میسر میباشد و هرگونه تغییر در رزرو هفته بعد، تا ساعت ۱۲ روز چهار شنبه امکانپذیر است و درصورت عدم اقدام به رزرو غذا در این روزها امکان رزرو غذا در روز چهارشنبه وجود نخواهد داشت.
- دقت کنید مبلغ اعتبار موجود درکارت شما کمتر از مبلغ وعدههایی که میخواهید رزرو شود، نباشد و حتماً به موقع نسبت به شارژ کارت خود اقدام نمایید.
- دستگاههای اتوماسیون قابلیت رزرو غذا تا سه هفته بعد را دارند.
- در هنگام رزرو اینترنتی حتماً به تاریخ و سلف رزرو غذا دقت فرمایید.
- در صورت فراموش کردن رزرو غذا در طول هفته در دانشکدهها ارائه غذای روزفروش در سلفها(در صورت مازاد بودن غذا) با قیمت 2 برابر قیمت عادی غذا امکانپذیر خواهد بود.
نحوه تحویل غذا
- دانشجویان گرامی میتوانند غذایی را که رزرو کردهاند در محل و زمان مقرر با استفاده از دستگاه تحویل غذا، دریافت نمایند.
- وعده غذایی رزرو شده فقط در همان سلفی که رزرو انجام گرفته قابل تحویل میباشد.
- دانشجویان ساکن خوابگاه ها درصورت تمایل جهت رزرو صبحانه و شام می بایست از طریق اینترنت اقدام به رزرو صبحانه و شام نمایند.
زمان توزیع غذا
- ساعت توزیع ناهار در سلف سرویسها از ساعت ۱۱/۳۰ الی ۱۴ میباشد.
- ساعت توزیع صبحانه و شام در خوابگاهها به طور همزمان در شش ماهه اول سال از ساعت ۱۸ الی ۲۰ و در شش ماهه دوم سال از ساعت ۱۷ تا ۱۹ توزیع میگردد.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: